Vår personal

Forshaga Deje veterinärpraktik

Hanna

Hanna fick sin veterinärexamen 2004. Hon äger kliniken som hon startade år 2009. Hanna är speciellt intresserad av hud, beteende och tandproblem.  Hanna har som enda svensk en 3-årig vidareutbildning i beteendeproblem från Southampton university. Hemma hos Hanna bor en gordonsetter, två katter och fyra hästar.

Kristina

Kristina tog sin veterinärexamen 2011. Hon är i grunden utbildad sjukgymnast. Hon är också steg 1 specialist i hundens- och kattens sjukdomar. Kristina har ett särskilt intresse för hältutredningar, medicinska utredningar och mjukdelskirurgi. Kristina har två egna hundar och en katt.

Sofia

Sofia är legitimerad djursjukskötare och tog sin examen i Skara 2007.  Sofia är en erfaren tandsköterska och är speciellt intresserad av anestesi och våra operationspatienter.  

Malin

Malin är en erfaren legitimerad djursjukskötare och som tidigare har jobbat på djursjukhuset i Karlstad under många år. Hon har stor erfarenhet av vård av inneliggande patienter och är även en duktig poliklinik-sköterska. Malin har gått flera kurser om kattbeteende och har ett stort interesse för detta.

 

Elaine

Elaine är en erfaren legitimerad djursjukskötare. Hon har många års erfarenhet från djurkliniken i Ulvsby och från djursjukhuset i Karlstad  Elaine är duktigt på vård av inneliggande patienter, har mycket narkosvana och trivs med patientkontakter med djur och djurägare.

Cina

Cina har mångårig erfarenhet av receptionsarbete och jobbar några dagar per vecka i receptionen. I receptionen sköter hon kommunikationen via telefon och mail med våra kunder och försäkringsbolag. 

Jessica

Jessica är huvudansvarlig för vår reception och jobbar även med klinikens administration och bokföring. Hon är utbildad hundfysioterapeut och har jobbat som konsult inom rehab under många år. Jessica assisterar  veterinärerna vid  hältutredningar. Samarbetet bidrar till en bättre helhetsbild av patientens problem.  

Emma

Emma är djurvårdare på utökad nivå. Hon har gymnasieutbildning i djurvård från Lillerud. Emma jobbar ofta på poliklinike och är duktig på att lösa tekniska problem som uppstår.