Personal

Forshaga-Deje Veterinärpraktik

Personal


Hanna Klinkenberg

Hanna Klinkenberg blev utexaminerad veterinär från Uppsala 2004. Efter utbildningen jobbade hon 3 år på Nordvärmlands smådjurspraktik i Torsby med smådjur. Sedan jobbade hon 1 år med beteendeproblem på Manimal i Oslo samtidig som hon efterutbildade sig på beteendeproblem. Hon startade Deje Veterinarpraktik i 2009. Hanna går regelbundet på kurser för att hålla sig uppdaterad.


Hanna har ett speciellt interesse för hudproblem och för beteendeproblem hos sällskapsdjur. Hon har gått två beteende utbildningar på European School for Advanced Veterinary Studies. Hon har också som enda svensk gått en 3 årig utbildning på beteendeproblem på Universitetet i Southampton: Diploma in Companion Animal Behaviour Councelling. Hanna har regelbundet haft beteendekonsultationer sedan 2006 och förläser ibland om beteendeproblem.

 

Hanna är gift med Robert och gemensamt har de dottern Frida. Familjen har två gordon setters - Embla och Tira. De har även två katter Tuss och Elsa. Familjen har även en trevlig islandshäst som kallas ”Harry”. På fritiden rider Hanna, paddlar kajak eller åker längdskidor med hundarna.


Emma Jensen

Emma Jensen är djurvårdare på utökad nivå. Hon har gått djurvård på Lillerud innan hon började på kliniken.  Hon har jobbat på kliniken i flera år. Emma ger alla ett vänligt bemötande och är den som ofta löser tekniska problem. Hon hjälper till med alt från att svara i telefon till att förbereda operationer. Hon jobbar ofta med laboratorie analyser och ibland på röntgen. Emma tränar mycket på fritiden och umgås med vänner.


Sabina Engström

Sabina är djurvårdare på utökad nivå. Hon har tidligare jobbat på intersport. Hon har varit anställd på kliniken sedan 2017. Hon gör alt från att svara i telefon till laboratorie-analyser. Sabina är den som fixar snygga lejonfrisyrer på alla toviga katter.  Hon har två små hundar Nessie och Tosca som ofta är med på jobbet. Hemma har hon kattuppfödning av norsk skogkatt och en main coon. Sabina spelar mycket diskgolf på fritiden.


Michelle Slättersjö

Michelle har pluggat natur och djurvård på Lillerud. Nu jobbar hon extra på kliniken en dag i veckan och annars vid behov. Michelle är social och positiv. På fritiden rider hon gärna

Forshaga-Deje Veterinärpraktik                                Telefon 070 - 7794920                                 hanna@dejeveterinarpraktik.se

Framgårdsvägen 15 b

66731 Forshaga